2021-10-14 07:48:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nyisd ki a füledet: amit ma hallasz, hamarosan hasznodra lehet

Napi horoszkóp október 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint talán ha kedvesebben közelednél a párodhoz, nem kellene annyit morognotok egymásra. Mindenki vét valamiben, de a kulcs a megbocsátás, és feledés. Próbálj meg úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Legyél nagyvonalú az érzelmekben is!

Bika: IV. 20. - V. 20.

Magánéleti gondjaid most olyan jellegűek, hogy segíthetnek rajta apró örömök (fodrász, kozmetika, új ruha), de a megoldáshoz önmagában ez még nem elég. Ehhez egy nagy elrugaszkodásra lenne szükséged. És leginkább örömre. Tanulj táncolni például, vagy foglalkozz a hobbiddal!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Még csak csütörtök van, de te már a hétvégéről álmodozol. Nem is baj: így legalább lesz időd mindent gondosan megtervezni, megszervezni. Gondolj a váratlan vendégekre! Ha felkészülsz, nem érhet meglepetés. Kedvesed ma viszont meglephet valamivel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nyisd ki a füledet: amit ma hallasz, hamarosan hasznodra lehet. Többet is kellene mozgolódnod. Ne vesd meg a futó ismeretségeket sem. Egy véletlen találkozásból is lehet a közeljövőben új lehetőség, akár munka is az életedben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Baráti meglepetésre, ajándékra vagy látogatásra számíthatsz a mai napon. Egy különleges meghívás pedig egészen feldobhatja a kedved. Még a kalandozásra is kedved kerekedhet, noha eddig talán ódzkodtál az ilyesmitől.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hibát hibára halmozhatsz: a mai napon inkább ne kezdj nagy precizitást igénylő munkálkodásba. Ebben te általában igen jó vagy, de most valahogy a fejük tetejére állnak a dolgok. Az álmodozásban ma jobb vagy, mint a számításokban.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most sikert sikerre halmozol, de azért ne hagyd, hogy ez a fejedbe szálljon! Ha túlzottan elégedettnek mutatkozol, az mások szemében esetleg pökhendiségnek tűnhet. A szerénység kellemesebb hozzáállás mások számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mostanában valahogy nem vagy kibékülve önmagaddal. Kételyek gyötörnek, és csak nehezen tudod rászánni magadat a döntésre. Sajnos a körülmények sincsenek a segítségedre ebben. Ma azonban történhet valami, ami megoldást kínál.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hiába, hogy anyagilag megbecsülnek a munkahelyeden: te ezt már kevésnek érzed. Az élet azonban nem csak a munkahelyen zajlik: ha a biztonságodat nem akarod feladni, akkor keress módot a kreativitásodnak valamilyen hobbiban.

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon könnyebben hozhatsz megfontolatlan döntéseket, mint egyébként. Mintha cserben hagyna szokásos kiegyensúlyozottságod, mértéktartásod. Nem baj, de kardinális kérdésekben ne dönts.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap újabb változást hoz az életedbe. De be kell vallanod: te már nem is tudnál a változások nélkül élni. Az újabbnál újabb tervek és célok neked nem, a párodnak azonban annál inkább fájhatnak. Ő lassabban érik, várd be!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma minden eddiginél nehezebbre eshet neked, hogy koncentrálj. Olyan, mintha egy másik világban járnál, mintha ellebegnél. Az álmodozás termékeny is lehet, ha te művészi alkat vagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: